VELKOMMEN TIL LEWA PSYKOLOGPRAKSIS!

v/Psykolog Linda Emilie Wangen Aleksandersen

 

Privat psykologpraksis beliggende på Skullerud i Oslo. LEWA psykologpraksis tilbyr deg både ordinære konsultasjoner på Helsetorget ved Skullerud Næringspark, og konsultasjoner over e-post.

 
Hva kan jeg hjelpe deg med?
bilde

Jeg tar i mot klienter fra18 år og oppover. Ventetiden er garantert kort, og legehenvisning er ikke nødvendig. I tillegg til ordinære konsultasjoner på kontor, tilbyr jeg konsultasjoner over e-post for de som skulle ønske dette. Du kan lese mer om denne tjenesten under linken «Om mailtjenesten» øverst på denne siden. Jeg har selvfølgelig taushetsplikt, og all informasjon om deg vil bli behandlet på en sikker og konfidensiell måte.

Det kan være mange ulike grunner til å oppsøke psykolog. Plager, symptomer og vansker som er listet opp nedenfor er eksempler på hva jeg kan hjelpe deg med i behandling, men du må også gjerne ta kontakt dersom du skulle ønske hjelp med noe som ikke er oppført her.

 • Depresjon:
  Nedstemthet, negativt tankemønster, mangel på motivasjon og energi, lav selvfølelse, følelse av håpløshet, søvnvansker, tanker om/ønske om å dø, apati, isolasjon m.m.
 • Angst:
  Overdreven frykt eller bekymring for spesifikke situasjoner, eller overdreven frykt/bekymring for mer generelle eller ubestemte situasjoner. Noen kan også oppleve angst som en indre uro, uten å være bevisst på hva denne uroen kommer av. Det finnes mange typer angst, som for eksempel sosial fobi, spesifikke fobier, panikkangst og generalisert angst.
 • Relasjonsvansker:
  Vansker med å skape og bevare gode relasjoner, tendens til å havne i konfliktfylte relasjoner, vansker med å slippe andre inn på seg eller stole på andre mennesker. Ved vansker i parforhold, kan jeg også tilby parterapi.
 • Tap/sorg/livskriser:
  Tap av en nær person, eller andre nylig inntruffede hendelser som kan oppleves som overveldende eller vanskelig å håndtere
 • Utbrenthet:
  Mange av de samme symptomene som ved depresjon, men symptomene er hovedsakelig forårsaket av overarbeidethet f. eks. i forbindelse med jobb eller studiesituasjon
 
Bestilling av time

For timebestilling kan du benytte deg av kontaktskjemaet nedenfor. Fyll inn din kontaktinformasjon og velg hvordan du ønsker å bli kontaktet for videre avtale om dato og tidspunkt (e-post eller telefon). Feltet for ønskede dager/datoer er valgfritt, og her kan du også spesifisere dersom det er spesielle dager som vanligvis ikke passer for deg. Ønsker du konsultasjon over e-post, huker du av for dette punktet, og du trenger da ikke krysse av for om du ønsker time før eller etter kl 16. Til slutt trykker du «Send» , og jeg vil kontakte deg så snart som mulig. Dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time pr e-post, sms eller telefon, finner du min kontaktinformasjon under «Kontakt» øverst på denne siden.

Kontaktskjema


Jeg ønsker e-post konsultasjon: